Meld je aan: Doe mee en beslis mee!

Meedoen met ONL voor Ondernemers is heel simpel: je wordt Participant van ONL. Je krijgt toegang tot alle bijeenkomsten, ontvangt de nieuwsbrief, krijgt de poll, kortom je krijgt de invloed op de politieke agenda en daarmee de kans om samen met al die andere ondernemers het economisch klimaat van Nederland te verbeteren. We zijn geen politieke partij, we willen een dusdanig aantrekkelijke agenda maken dat de politiek er niet meer om heen kan.

We luisteren naar onze ondernemers, we doen er wat mee en we hebben de invloed die nodig is om echt dingen te veranderen!

Om de ambities van ondernemers te verwezenlijken kunnen wij uiteraard nog meer steun gebruiken. Daarom is er ook een mogelijkheid om Vriend van ONL te worden. Hiermee kunt u ook als niet-ondernemer aangeven dat u ONL steunt en kunt u aangeven waar u vindt dat uw donatie voor gebruikt zou moeten worden. Vriend van ONL is ook een mogelijkheid voor organisaties die een stap verder willen gaan met het steunen van ONL en zichtbaar willen worden richting de aangesloten ondernemers van ONL.

Voor ondernemersverenigingen en branches maken wij graag een samenwerking op maat die past bij de directe vorm van invloed die wij onze aangesloten ondernemers bieden en voldoende synergie biedt voor de vereniging of branche.

Omdat ONL voor Ondernemers er voor staat dat ondernemerschap de sleutel zal zijn naar de toekomst van Nederland besteden wij veel aandacht aan ondernemerschapsonderwijs. Wij bieden onderwijsinstellingen die een belangrijke factor zijn in ondernemerschapsonderwijs de mogelijkheid zich aan te sluiten bij ONL.

Onderstaand tref je meer informatie over deze uiteenlopende manieren om bij ONL betrokken te zijn. Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen via info@onl.nl.

 

ONL Participant  – 1 euro per dag ( € 365,- per jaar )

 

Vriend Van ONL – donatie

 

Ondernemersverenigingen

 

Onderwijs Instellingen