Kernactiviteiten

Financiering

DNOB is een samenwerkingsverband van ONL, Credion en The Funding Network van Symbid. Hierin zijn meer dan 40 financieringspartners vertegenwoordigd. Zij allen delen de ambitie om ondernemers optimaal te financieren.

De beste weg naar financiering

De wereld verandert snel. Dat geldt ook voor de rol van banken na de crisis. Strengere regels en aangepaste wetgeving maken dat veel financiële instellingen behoedzamer zijn geworden in hun kredietbeleid. Voor veel alternatieve financiers liggen er juist kansen in de huidige markt. Crowdfunders en Kredietunies schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor u als ondernemer ontstaan naast de reguliere banken talrijke nieuwe financieringsopties. Wij helpen u de best passende optie te vinden en te realiseren.

Oplossingen

Financieringspartners van DNOB zijn o.a. diverse lease- en factormaatschappijen, banken, crowdfunders, kredietunies en private investeerders. Van hypotheek tot werkkapitaalfinanciering en van achtergestelde lening tot aandelenkapitaal, DNOB organiseert uw complete financieringsbehoefte.

Wat wij doen

DNOB ontsluit en arrangeert financieringen voor MKB ondernemers. Voor de invulling van uw complete financieringsbehoefte kunt u terecht bij meer dan 80 financieel adviseurs en 35 vestigingen in Nederland. DNOB werkt nauw samen met ruim 40 financieringspartners. Uw investeringsplannen staan centraal, wij arrangeren de bijpassende financiering. Op strikt onafhankelijke basis wordt de beste financieringsoplossing samengesteld en ingevuld vanuit een of meerdere financieringsbronnen.

Onafhankelijk en transparant

Omwille van haar onafhankelijkheid wenst DNOB geen vergoedingen, provisies of kwantumkortingen van de zijde van haar financieringspartners te ontvangen voor het aanbrengen van kredietaanvragen. Eventuele voordelen behaald aan de inkoopkant van de financieringsmarkt worden een op een doorgegeven aan de ondernemers. Wij werken immers op strikt onafhankelijke basis in opdracht van en voor de ondernemer.

http://www.dnob.org

Previous post

Position Paper - Vermogensrendementsheffing: 7 redenen om tegen te stemmen.

Next post

Entrepreneurship 3.0

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *