Nieuws

Heel Nederland door met hét ondernemersmanifest

Heel Nederland door met hét ondernemersmanifest 

Dinsdag 13 maart 2018

Op maandag 12 maart 2018 is ONL begonnen met het overhandigen van hét ondernemersmanifest aan verschillende gemeenten. Het ondernemersmanifest is opgesteld met de input van ondernemers uit heel Nederland. De lokale politiek en besluitvorming is van groot belang voor ondernemers. Daarom heeft Hans Biesheuvel maandag het ondernemersmanifest overhandigd aan de burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen. Tevens zijn we langs de wethouder René de Heer van Zwolle, de burgemeester van Tytsjerksteradiel Jeroen Gebben en wethouder Henk Kosters van gemeente Noordenveld geweest. Het interview afgenomen na de overhandiging in gemeente Zwolle is hier terug te luisteren op RTV Focus Zwolle.

Op dinsdag 13 maart is Mirjam Bink met hét ondernemersmanifest op pad geweest. Hét ondernemersmanifest is overhandigd in de gemeente Amersfoort aan wethouder Jan-Willen Stegeman. 

Hét ondernemersmanifest geeft meer inzicht over het ondernemerschap aan gemeenten. Het is waardevol om van verschillende gemeenten te horen wat zij al doen aan het verbeteren van het ondernemersklimaat. De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 21 maart 2018. Ondernemers mogen hierna niet vergeten worden. Gemeenten en ondernemers kunnen samen veel bereiken en maatschappelijke problemen aan gaan. De 20 praktische punten in het ondernemersmanifest helpen hierbij. Het is dé stem van de ondernemers. 

         
Hans Biesheuvel en burgemeester        Hans Biesheuvel en wethouder
Jan van Zanen, Utrecht                            René de Heer, Zwolle

           
Hans Biesheuvel en burgemeester          Mirjam Bink en wethouder
Jeroen van Gebben, Tytsjerksteradiel    Jan- Willem Stegeman, Amersfoort


Hans Biesheuvel en wethouder
Henk Kosters, Noordenveld

 

Previous post

Ondernemersmanifest gemeenteraadsverkiezingen 2018

Next post

Steeds grotere druk op Koolmees om plannen loondoorbetaling te herzien

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *