ONL voor Ondernemers is in september 2013 gestart door ondernemers Hans Biesheuvel en Mirjam Bink.

hans

Over Hans Biesheuvel
Hans Biesheuvel, initiatiefnemer ONL voor Ondernemers, ondernemer en bestuurder.

Hans Biesheuvel (1965) groeide op in een ondernemersgezin. Eind jaren ’80 koos hij eveneens voor het ondernemerschap en startte een technische groothandel. Dit werd later met de door zijn overgrootvader opgerichte onderneming, de Biesheuvel Groep. In 2000 verkocht Hans de groep en werd directeur-eigenaar van PGZ International om vervolgens in 2011 de functie van voorzitter MKB Nederland te bekleden. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om samen met Mirjam Bink ONL voor Ondernemers op te richten. Hier zet hij zich vanaf het begin met hart en ziel in om de stem van ondernemers beter te laten horen de brug te slaan naar de politiek.

Volg Hans via social media:
Twitter: @BiesheuvelHans
LinkedIn: Hans Biesheuvel

mirjam

Over Mirjam Bink
Mirjam Bink- van der Linden, initiatiefnemer ONL voor Ondernemers, ondernemer en bestuurder.

Mirjam Bink (1977), initiatiefnemer ONL voor Ondernemers, groeide op in Otterlo. Na het VWO op het Marnix College in Ede vervolgende ze haar opleiding aan de Hotelschool The Hague. Haar afstudeeropdracht was gelijk het begin van haar ondernemerschap. Het business plan dat zij schreef leidde tot de oprichting van I-recruiting BV, een introductie van een innovatieve internetwervingsmethode en werd het jaar daarna direct beloond met met de regionale juryprijs en daarna de landelijke publieksprijs van de LIVEWire Young Business Award (initiatief Shell en KvK).

Naast haar ondernemerschap is zij al vanaf haar 28e bestuurlijk actief. Ze bekleedde diverse bestuursrollen waaronder fractievoorzitter algemeen bestuur KvK Gelderland, lid bestuur SER Gelderland en voorzitter MKB-Nederland Oost. In 2013 besloot zij na het vertrek van voorzitter Hans Biesheuvel ook te vertrekken bij MKB-Nederland en richtte zij samen met Biesheuvel de stichting ONL voor Ondernemers op met het doel de kloof tussen politiek en ondernemers te verkleinen.

Volg Mirjam via social media:
Twitter: @MirjamBink
LinkedIn: Mirjam Bink