LogoJongONL.jpg

 

Jonge ondernemers zijn de toekomst

De wereld wordt in toenemende mate vormgegeven door jonge, bevlogen ondernemers die naast het neerzetten van een innoverende onderneming ook hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld. Jonge ondernemers hebben een grote positieve impact op het innovatievermogen, flexibiliteit en de vitaliteit van Nederland. Zij hebben de verbeelding, de wil en daadkracht om Nederland naar een nieuw tijdperk te brengen. Zij vormen de vonk in de motor van verandering.

Wat is JongONL?
Het JongONL platform bestaat uit een grote groep jonge ondernemers die op dit moment de uitdagers zijn van de status quo in Nederland. Jonge ondernemers die groots denken, zichzelf continu willen ontwikkelen en streven naar maatschappelijke impact. Bij JongONL krijg je de mogelijkheid om kennis uit te wisselen, in contact te komen met gevestigde ondernemers en jouw netwerk te vergroten. De kans om jouw onderneming naar het volgende niveau te brengen. Doe mee met JongONL en beslis mee!

Flying Dutch Student Entrepreneurs
Samen met Dutch Centers of Entrepreneurship (DutchCE) worden de meest ambitieuze studentondernemers geselecteerd. Zij worden de Flying Dutch Student Entrepreneurs. Zij volgen een jaar lang een uniek programma, waarbij zij ondersteuning en training krijgen, deel uit maken van een uniek network en internationale ervaring opdoen, allemaal om hen te helpen hun (internationale) groei te versnellen. Een nationaal netwerk van topondernemers biedt de studentondernemers coaching en advies. Het programma bestaat uit masterclasses door ondernemers, trainingen en een reis naar Engeland. 

Maandag 12 december is het Selection Day of The Flying Dutch Student Entepreneurs.

DutchCE

Hoe kun je je aanmelden bij JongONL?
Diverse organisaties (zie hieronder) zullen kandidaten voordragen. Uiteraard kun jij jezelf ook opgeven via dit AANMELDFORMULIER.

Zie hier het verslag van de tweede bijeenkomst van JongONL op 30 maart 2016.

Selfie JongONL Talkshow JongONL Ruben Walker

Lancering 2015
Tijdens De Nationale Ondernemersdag op 10 september 2015 is  JongONL gelanceerd door een selfie te nemen met aanwezige jonge ondernemers. Middels een talkshow gehost door Hella Hueck met als gasten Anne-Wil Lucas (Tweede Kamerlid VVD), Samir Sabiri (StartupJuncture), Martin Luxemburg (ECE / DutchCE) en Thomas Eterman (ING) werd er meer verteld over de uitdagingen van startups en het huidige ecosysteem in Nederland. De lancering werd afgesloten met een viertal pitches voor TEDxBinnenhof waar Ruben Walker (Africa Clean Energy) de award uit handen van Wim van der Leegte (VDL Groep) ontving.


Kandidaten voor JongONL worden o.a. voorgedragen door:

Utrecht

ACE

ECE

 

 

 

 

Maastricht

Wageningen

 

Value050

 

 

Wageningen1NewVenture               NyenrodeLogo300dpi

Startersliftlogobmklein__largeHAN logo fc

Koninklijke Horeca NederlandTilburg