LogoJongONL.jpg

 

Zie hier het verslag van de tweede bijeenkomst van JongONL op 30 maart j.l.

Jonge ondernemers zijn de toekomst
De wereld wordt in toenemende mate vormgegeven door jonge, bevlogen ondernemers die naast het neerzetten van een innoverende onderneming ook hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld. Jonge ondernemers hebben een grote positieve impact op het innovatievermogen, flexibiliteit en de vitaliteit van Nederland. Zij hebben de verbeelding, de wil en daadkracht om Nederland naar een nieuw tijdperk te brengen. Zij vormen de vonk in de motor van verandering.

Wat is JongONL?
Het JongONL platform bestaat uit een grote groep jonge ondernemers die op dit moment de uitdagers zijn van de status quo in Nederland. Jonge ondernemers die groots denken, zichzelf continu willen ontwikkelen en streven naar maatschappelijke impact. Bij JongONL krijg je de mogelijkheid om kennis uit te wisselen, in contact te komen met gevestigde ondernemers en jouw netwerk te vergroten. De kans om jouw onderneming naar het volgende niveau te brengen. Doe mee met JongONL en beslis mee!

JongONL is de stem van de ondernemers van de toekomst.

Selfie JongONL Talkshow JongONL Ruben Walker

Lancering
Tijdens De Nationale Ondernemersdag op 10 september j.l. is  JongONL gelanceerd door een selfie te nemen met aanwezige jonge ondernemers. Middels een talkshow gehost door Hella Hueck met als gasten Anne-Wil Lucas (Tweede Kamerlid VVD), Samir Sabiri (StartupJuncture), Martin Luxemburg (ECE / DutchCE) en Thomas Eterman (ING) werd er meer verteld over de uitdagingen van startups en het huidige ecosysteem in Nederland. De lancering werd afgesloten met een viertal pitches voor TEDxBinnenhof waar Ruben Walker (Africa Clean Energy) de award uit handen van Wim van der Leegte (VDL Groep) ontving.

 

Top 25 JongONL “Topklas van Nederland”

Uit de groep die zich aanmelden voor JongONL worden 25 jonge ondernemers geselecteerd om de top 25 van JongONL te zijn. Zij worden de TopKlas van Nederland. De TopKlas gaat een exclusief programma in samenwerking met de Dutch Centers of Entrepreneurs volgen.

DutchCE

Criteria

Je bent niet ouder dan 35 jaar (we zullen niet te strikt kijken 🙂  en hebt een onderneming (tussen de 0-5 jaar);

  • Je daagt de status quo uit. Af en toe ben je een vreemde eend in de bijt;
  • Je hebt de ambitie om te groeien;
  • Je denkt groots en bent maatschappelijk betrokken;
  • Je hebt een enorme vernieuwingsdrang, je gelooft dat het beter kan en bedenkt nieuwe oplossingen voor bestaande problemen.


Hoe kun je je aanmelden?

Diverse organisaties (zie hieronder) zullen kandidaten voordragen. Uiteraard kun jij jezelf ook opgeven via dit AANMELDFORMULIER.


POWERED BY

INGPlatform voor de InformatieSamenwerkingoptiver_logo_cmyk_10

 


Kandidaten voor JongONL worden o.a. voorgedragen door:

Utrecht

ACE

ECE

 

 

 

 

Maastricht

Wageningen

 

Value050

 

 

Wageningen1NewVenture               NyenrodeLogo300dpi

Startersliftlogobmklein__largeHAN logo fc

Koninklijke Horeca NederlandTilburg