Maurice Limmen en Hans Schutte aanwezig tijdens ArbeidsmarktPoort

De volgende editie van ArbeidsmarktPoort staat voor de deur. In Nieuwspoort in Den Haag vindt op dinsdag 15 oktober een debat plaats over de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Maurice Limmen (voorzitter van de Vereniging Hogescholen) en Hans Schutte (bestuursvoorzitter ROC Mondriaan) nemen de onderwijsplannen van het nieuwe kabinet onder de loep en geven antwoord op de vraag hoe de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt verbeterd kan worden.

Oud-voorman (ONL) Hans Biesheuvel is gespreksleider tijdens ArbeidsmarktPoort. Naast Limmen en Schutte zijn ook Tweede Kamerleden Mikal Tseggai (GroenLinks-PvdA), Don Ceder (ChristenUnie) en Thierry Aartsen (VVD) aanwezig. Zij zullen hun visie delen over dit thema. Hoe zorgen we voor een goede aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt? En hoe krijgen we succesvol een Leven Lang Ontwikkelen van de grond? Dat zijn voorbeelden van de vragen die aan bod komen tijdens de bijeenkomst.

ArbeidsmarktPoort is een initiatief van ONL voor Ondernemers, de Bovib (branchevereniging voor intermediairs en brokers) en de VvDN (branchevereniging voor detacheerders).

Aanmelden
De inloop voor de vierde editie van ArbeidsmarktPoort start om 15.30, waarna het inhoudelijke gedeelte begint rond 16.00 uur. De bijeenkomst duurt tot circa 18.00 uur.

Het bijwonen van ArbeidsmarktPoort is gratis. Aanmelden is wel gewenst. Dat kan via deze link. (https://www.bovib.nl/arbeidsmarktpoort).  Daarnaast dient u zich ook te registreren voor toegang tot Nieuwspoort via deze link (https://bezoekers.nieuwspoort.nl/nl/).

Meer nieuwsberichten

Arbeidsmarktpoort 4
Maurice Limmen en Hans Schutte aanwezig tijdens ArbeidsmarktPoort
Geplaatst op: 10-10-2024
Erik Ziengs En Dick Schook 03 10 2024
Erik Ziengs in gesprek met minister-president Dick Schoof
Geplaatst op: 04-10-2024
Erik Ziengs Met Klimaatminister Sophie Hermans
ONL aan tafel met klimaatminister Sophie Hermans
Geplaatst op: 25-09-2024