NieuwsVerkiezingen 2021

Enthousiaste reacties op ONL verkiezingsmanifest!

Maandag hebben we ons verkiezingsmanifest ‘We moeten het geld eerst weer verdienen’ gepresenteerd. Daarin benadrukken we dat ondernemers cruciaal zijn om goed uit de coronacrisis te komen. We gingen al in gesprek met lijsttrekkers en kandidaten van zeven partijen: VVD, CDA, D66, ChristenUnie, SGP, JA21 en Code Oranje.

Alle partijen reageerden zeer positief op het manifest. Volgens VVD-Tweede Kamerlid Thierry Aartsen had het manifest het verkiezingsprogramma van de VVD kunnen zijn. CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra en D66-leider Sigrid Kaag omarmden het grootste deel van de plannen en wezen erop dat ze zich heel goed in de titel van het manifest kunnen vinden. Gert-Jan Segers, lijsttrekker van de ChristenUnie, gaf aan dat de belangen van ondernemers beter moeten worden meegewogen in de coronacrisis.

Terugluisteren gesprekken
In het kader van De Ondernemer Kiest spreken ONL en De Ondernemer tijdens deze verkiezingscampagne met lijsttrekkers, kandidaten en ondernemers over onderwerpen die voor ondernemers belangrijk zijn. Op Soundcloud, Spotify en bij Apple zijn nu gesprekken terug te beluisteren met:
* CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra
* ChristenUnie-lijsttrekker Gert-Jan Segers
* D66-kandidaten Hans Vijlbrief en Steven van Weyenberg
* Code Oranje-lijsttrekker Richard de Mos
* Tweede Kamerleden Thierry Aartsen (VVD), Mustafa Amhaouch (CDA), Eppo Bruins (CU) en Chris Stoffer (SGP).

Hans Biesheuvel in gesprek met Frits Huffnagel over het manifest
Hans sprak ook met Frits Huffnagel van Castro Communicatie over het verkiezingsmanifest en de vraag: wat betekenen de verkiezingen voor ondernemers? Het gesprek is hier terug te bekijken:

 

Verkiezingspaper

Download nu het ONL verkiezingspaper 2021 voor een analyse van de partijprogramma’s en onze voorstellen voor Ondernemend Nederland.