Nederland ondernemender maken, dat is het doel van ONL. Wij hebben de invloed die nodig is voor verandering, we hebben al veel bereikt. Met een duidelijke agenda waar de politiek niet omheen kan. ONL is als stichting zonder winstoogmerk afhankelijk van de steun van ondernemers, op welke manier dan ook. We nodigen je daarom van harte uit om met ons mee te doen. Want samen kunnen we méér invloed uitoefenen op de politiek en het ondernemersklimaat in Nederland. Meedoen met ONL kan op verschillende manieren.

Word ONL-participant

Voor 1 euro per dag steun je ONL en heb je directe invloed op onze agenda. Jij beslist mee over de onderwerpen waarvoor wij in actie komen. Regelmatig peilen we je mening over actuele ondernemersthema’s. Ook krijg je toegang tot het brede ONL-ondernemersnetwerk en een uitnodiging voor onze bijeenkomsten. Via een nieuwsbrief houden we je regelmatig op de hoogte van onze activiteiten. Meld je aan als participant

Word vriend van ONL

We zijn ontzettend blij met de support die we ontvangen van ondernemers uit het hele land. Is participant worden net een brug te ver voor jou maar wil je wel bijdragen aan onze activiteiten? Als vriend / donateur bepaal je zelf voor welk bedrag je ONL steunt en waar we jouw donatie aan uitgeven. Via een nieuwsbrief houden we je regelmatig op de hoogte van onze activiteiten. Meld je aan als vriend

Samenwerken als partners

Wij verbinden ons met ondernemersverenigingen en branches, in een samenwerking op maat. Zo versterken we elkaar en vergroten we allebei onze invloed in Nederland. ONL heeft veel goede ervaringen met samenwerkingspartners in verschillende branches. Samen krijgen we meer voor elkaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderwijs

Ondernemerschap is de sleutel naar de toekomst van Nederland! ONL besteedt daarom extra aandacht aan ondernemerschapsonderwijs, we delen onze kennis en ervaring graag met de toekomstige generatie ondernemers. ONL verbindt zich graag met onderwijsinstellingen die een rol spelen in ondernemerschapsonderwijs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ondernemersclub

De ONL Ondernemersclub is een exclusief ondernemersnetwerk dat tweemaal per jaar samenkomt tijdens bijzondere events. Om van gedachten te wisselen, kennis en ervaring te delen, waardevolle contacten te leggen en elkaar te inspireren. Het is een club voor ondernemers die de aanpak en visie van ONL voor Ondernemers onderschrijven en willen netwerken in Den Haag zonder lidmaatschap-poespas. Meer informatie over de ONL Ondernemersclub vind je hier.

ONL Participant
€ 1 per dag / € 365 per jaar

Doe mee én beslis mee met ONL. Laat je stem als ondernemer horen en word participant. We hebben je support nodig. Samen bereiken we méér!

Vriend van ONL
Jouw donatie, jij bepaalt

Als vriend en donateur bepaal je zelf voor welk bedrag je ONL steunt. Waar mogen wij jouw donatie aan besteden? Ook dat bepaal je zelf!

Partners - samen sterk

ONL wil de krachten bundelen met ondernemersverenigingen & brancheorganisaties in heel Nederland. Hoe kunnen wij elkaar versterken?

Onderwijsinstellingen

Ook onderwijsinstellingen met ondernemerschap in het curriculum, kunnen aansluiten bij ONL. Samen investeren we in de ondernemers van de toekomst.