Sluit je aan bij ONL en beslis mee!

Meedoen met ONL voor Ondernemers is heel simpel: je wordt Participant van ONL. Je krijgt toegang tot alle bijeenkomsten, ontvangt de nieuwsbrief, krijgt de poll, kortom je krijgt de invloed op de politieke agenda en daarmee de kans om samen met al die andere ondernemers het economisch klimaat van Nederland te verbeteren. We zijn geen politieke partij, we willen een dusdanig aantrekkelijke agenda maken dat de politiek er niet meer om heen kan.

We luisteren naar onze ondernemers, we doen er wat mee en we hebben de invloed die nodig is om echt dingen te veranderen!

Om de ambities van ondernemers te verwezenlijken kunnen wij uiteraard nog meer steun gebruiken. Daarom is er ook een mogelijkheid om Vriend van ONL te worden. Hiermee kunt u ook als niet-ondernemer aangeven dat u ONL steunt en kunt u aangeven waar u vindt dat uw donatie voor gebruikt zou moeten worden. Vriend van ONL is ook een mogelijkheid voor organisaties die een stap verder willen gaan met het steunen van ONL en zichtbaar willen worden richting de aangesloten ondernemers van ONL.

Voor ondernemersverenigingen en branches maken wij graag een samenwerking op maat die past bij de directe vorm van invloed die wij onze aangesloten ondernemers bieden en voldoende synergie biedt voor de vereniging of branche.

Omdat ONL voor Ondernemers er voor staat dat ondernemerschap de sleutel zal zijn naar de toekomst van Nederland besteden wij veel aandacht aan ondernemerschapsonderwijs. Wij bieden onderwijsinstellingen die een belangrijke factor zijn in ondernemerschapsonderwijs de mogelijkheid zich aan te sluiten bij ONL.

Onderstaand tref je meer informatie over deze uiteenlopende manieren om bij ONL betrokken te zijn.

Bij vragen kan je natuurlijk altijd contact opnemen

ONL Participant -
€ 1 per dag/€ 365 per jaar

Beslis mee en doe nu mee met ONL. Laat je stem als ondernemer horen en wordt NU participant. Voor maar € 1,- per dag! We hebben je support nodig!

Vriend van ONL -
donatie, zelf bepalen

Als donateur kan je zelf bepalen voor welk bedrag je ONL wilt steunen. Ook kan je aangeven waar jij wilt dat wij jouw donatie aan uitgeven. 

Ondernemersverenigingen & Brancheorganisaties

Samen staan we sterk. ONL voor Ondernemers wilt de krachten bundelen van ondernemers in heel Nederland. Graag gaan we met je in gesprek om te kijken hoe wij elkaar kunnen versterken. 

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen kunnen zich zelf ook aan sluiten bij ONL voor Ondernemers. Samen kijken we waar de behoefte tot versterking nodig is. maken we zichtbaar dat een instelling zich op dit gebied bewust is…