Agenda

Dinsdag 7 oktober: Nationale Groei Masterclass

Nationale Groei Masterclass
Studio 21, Hilversum
dinsdag 7 oktober 9.00 uur

NLevator organiseert de 1e Nationale Groeimasterclass. De masterclass wordt gegeven door wereldvermaard ‘groei goeroe’ Verne Harnish. Zijn nieuwe boek ‘Scaling Up’ komt in oktober uit. In zijn Scaling Up Masterclass legt Harnish de Rockefeller Habits 2.0 methode uit. Een aanpak die met succes door meer dan 40.000 snelgroeiende bedrijven is geïmplementeerd.

 

Voor wie?
Deze masterclass is ideaal voor iedereen die een organisatie leidt, alleen of in een team Bent u ondernemer, directeur, manager of lid van het MT? Dan voegt deze masterclass veel waarde toe.

Wat haal je eruit?
De Masterclass biedt een uitstekende basis voor de start of versnelling van uw groei. De Rockefeller habits is een beproefde methode die door meer dan 40.000 ondernemers wereldwijd wordt toegepast. Door masterclass heeft u een snelle start met het befaamde ‘one page strategic plan’ met een slimme link naar de prioriteiten en doelen van jaar naar kwartaal naar maand naar week. U weet waar u staat op de Rockefeller Habits Checklist en begrijpt de ‘best practices’ van groeibedrijven. U weet hoe een hecht, accountable en enthousiast management team te bouwen en uiteindelijk houdt u tijd over om aan uw bedrijf te werken in plaats van in uw bedrijf.

De focus van de dag ligt bij de volgende onderwerpen:

  • Scaling Up Strategy: Hoe kun je groter dromen en toch iedereen meekrijgen?
  • Scaling Up People: Vinden, binden en boeien van A-spelers. Hoe doe je dat?
  • Scaling Up Execution: Prioriteiten, data en ritme. Hoe komt het in het DNA van je bedrijf
  • Scaling Up Cash: Hoe verdubbel je je cashflow in 12 maanden zonder extra financiering?

Aanmelden met speciaal aanbod
De investering voor deze dag bedraagt € 375,- excl. btw. per deelnemer. Als je samen wilt groeien, dan krijg je uiteraard korting. Kom je met een team van 3 of meer? Dan betaal je slechts € 333,- excl. btw per deelnemer. Voor teams die met minimaal 10 deelnemers komen, reserveren wij een aparte tafel. Dan kun je makkelijk overleggen.

We hebben een heel mooie deal voor u als volger van ONL. Als u zich nu aanmeldt met de code ONL14 dan krijgt u het boek Scaling Up van Verne Harnish helemaal gratis!
Inschrijven gaat via de website van de Nationale Groei MasterClass bij de knop ‘Deelnemen’.

Voor wie?
Deze masterclass is ideaal voor iedereen die een organisatie leidt, alleen of in een team. Bent u ondernemer, directeur, manager of lid van het MT, dan voegt deze masterclass veel waarde toe.
Groeit u niet of nauwelijks? Verne legt u uit anders naar uw bedrijf te kijken en nieuwe kansen te zien. Groeit u nu al hard? Verne legt uit hoe uw groei beter te managen en sneller op veranderingen in te spelen.

Wilt u echt het maximale eruit halen? Meld dan de gehele directie of uw management team aan. U kunt al voor 999,- euro met drie personen naar de Masterclass.