De app van ondernemend Nederland

Het is voor ondernemers in Nederland nog nooit zo lastig geweest als nu in de coronacrisis. Hoe kom ik aan inkomen? Kan ik arbeidstijdverkorting aanvragen? Hoe krijg ik mijn business weer op gang? Ook in deze lastige tijd staat ONL ondernemers bij in hun bedrijfsvoering én behartigt hun belangen in politiek Den Haag. De vernieuwde app fungeert als essentiële link tussen ondernemers, ONL en de overheid. De app is gratis beschikbaar voor alle ondernemers in Nederland.

Informeren, adviseren, verbinden

  • Vind actuele en praktische informatie over ondernemen tijdens de coronacrisis. Welke maatregelen zijn op jou van toepassing? Bij welk loket kun je terecht?
  • Win direct gratis persoonlijk advies in over jouw specifieke situatie bij de ONL-helpdesk.
  • Geef jouw mening over belangrijke actuele kwesties. Deze input nemen wij mee naar politiek Den Haag en naar de media, om jouw belangen als ondernemer nog beter te kunnen behartigen.

Jouw stem is belangrijk
Regelmatig sturen wij een poll naar alle app-gebruikers om onderzoek te doen naar de ervaringen en de meningen van ondernemers over diverse thema’s. ONL past haar agenda aan op de uitkomsten van de poll en wijzigt haar koers naar de wensen van onze achterban.

Doe je mee?
Wij publiceren natuurlijk ook de uitkomsten van de polls om je op de hoogte houden van de vorderingen van ONL. En de resultaten brengen we zonder compromis rechtstreeks naar de politiek en naar de media. Daarnaast delen we de aangereikte oplossingen met andere ondernemers. Hoe meer deelnemers, des te groter is de impact.

Laat van je horen!
Download snel de nieuwe mobiele app en laat van je horen! Download nu de app of scan onderstaande qr-codes met je mobiel: