Bent u overtuigd van onze visie en wilt u deelnemen aan een exclusief ondernemersnetwerk in Nederland?

Dit jaar starten wij de ONL Ondernemersclub. Wij zoeken ondernemers die de visie en werkwijze van ONL steunen en de stichting willen laten groeien. De club komt tweemaal per jaar, tijdens exclusieve evenementen, bijeen om van gedachten te wisselen en te netwerken.

Deelnemen biedt verschillende kansen:

  • De club is hét klankbord van ONL
  • Tijdens de events treedt u toe tot een select gezelschap van topondernemers en zit u mogelijk aan tafel met politici.
  • U ondersteunt de stichting waardoor wij kunnen groeien en meerdere onderwerpen aan kunnen kaarten bij ministeries, Tweede Kamerleden en het kabinet.

Waarom richt ONL de ondernemersclub op?

Het gaat goed met ONL voor Ondernemers. Dagelijks inspireren wij Kamerleden, ambtenaren en/of kabinetsleden. Onze inspanningen worden vaak gezien en beloond. Zo is de werkkostenregeling recent verhoogd van 1.2 naar 1.7 procent, wijzen wij de accountants op de Wet late betalingen, maakten vorig jaar een duidelijke vuist tegen de dga-taks en zorgden we er mede voor dat de Wet DBA werd uitgesteld. Dit konden wij allemaal bereiken met een klein team.

Maar dit jaar willen wij écht doorpakken. Van good naar great gaan. Dit jaar hebben wij daarom drie medewerkers aangenomen. Zo kunnen we de vele onderwerpen die wij door ondernemers aangedragen krijgen goed bundelen en/of neerleggen bij de juiste ambtenaar of politicus in Den Haag.

Onze stichting krijgt hierbij geen overheidssteun. We ontvangen alleen financiële steun van ondernemers. Hierdoor zijn we wel compleet onafhankelijk! Wij hoeven niet te luisteren naar banken of overheidsinstellingen.

Om écht door te pakken, is meer geld nodig. Daarom hebben wij de ondernemersclub opgericht. Dit is een extra initiatief naast onze groeiende groep participanten. Het is een club voor ondernemers die willen netwerken met politici, zonder lidmaatschap-poespas. Tegelijkertijd geeft het ONL de extra funding om te kunnen groeien. Zodat de stem van de ondernemer nog beter doorklinkt in Den Haag. Wij vragen van de deelnemers 1000 euro per jaar.

Kom ook bij de ONL Ondernemersclub!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.