Download hier gratis de app:

Klik hier om de app te downloaden voor Apple

Klik hier om de app te downloaden voor Android

Met de ONL Ondernemerspanel-app kun jij als ondernemer jouw mening delen met ONL. Wij zijn continu bezig om de stem van de ondernemer kracht bij te zetten daar waar de beslissingen worden gemaakt. Jouw stem is daarom belangrijk. Hoe sneller en makkelijker wij jouw mening kunnen peilen, des te beter we hierop kunnen inspelen.

Direct invloed voor ondernemers. De groep die nooit kan protesteren op het Malieveld heeft nu een wapen om tóch direct mee te doen en mee te beslissen in Den Haag. ONL voor Ondernemers heeft een app ontwikkeld waarmee ondernemers realtime invloed uit kunnen oefenen op de voor hun relevante thema’s.

Mkb’ers kunnen de zaak niet sluiten om een dag te gaan protesteren. Dure lobbyisten inschakelen, zoals het grootbedrijf doet, is niks voor deze ondernemers. De ONL Ondernemerpanel-app geeft ze nu de mogelijkheid om hun mening te geven en invloed uit te oefenen op voor de hun relevante politieke besluitvorming.

Voor of tijdens bijvoorbeeld mediaoptredens of gesprekken met ministers kan de vraag opdoemen: wat willen de ondernemers? ONL kan via deze app direct de mening opvragen van ondernemers in Nederland. De antwoorden kunnen zij neerleggen op de plekken waar de beslissingen genomen worden. Zo komen ondernemers dichterbij de besluitvorming te staan.

In de app staan verschillende thema’s weergegeven zoals internationale handel, arbeidsmarkt en passende regelgeving. Per thema kunnen ondernemers hun mening invullen. Dit geeft ondernemers direct invloed op de agenda van ONL voor Ondernemers en het ondernemersklimaat in Nederland. ONL doet op basis van hun stem concrete voorstellen en aanbevelingen.

Iedere ondernemer kan de ONL Ondernemerspanel-app gratis downloaden. Zo kan ONL samen met alle ondernemers het grootste ondernemerspanel van Nederland opzetten. Zodat de stem van iedere ondernemer gehoord wordt.