AgendaONL evenementen

ONL voor Ondernemerstour: Amersfoort

Amersfoort, woensdag 21 mei 19.00 uur

We organiseren bijeenkomsten door het hele land, om op deze manier zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. We doen verschillende regio’s aan tijdens onze ONL voor Ondernemerstour. Op woensdag 21 mei vindt vanaf 19:00 uur de ONL voor Ondernemersdag plaats in Amersfoort. Ga in gesprek over de Europese Verkiezingen met Kandidaat Europarlementariër Cora van Nieuwenhuizen (Huidig Tweede Kamerlid voor de VVD). En laat je inspireren door Jacqueline Zuidweg (Zakenvrouw van het Jaar 2012) en Hans Biesheuvel (Initiatiefnemer ONL voor Ondernemers).

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Het evenement is gratis te bezoeken.
Mocht je andere ondernemers in jouw netwerk kennis willen laten maken met ONL, dan is ook jouw introducé van harte welkom.

Programma
Bekijk het programma via onze Uitnodiging, Deze ONL voor Ondernemersdag is een uitgelezen kans om (nader) kennis te maken met ONL en haar oprichters, met andere ondernemers en om mee te praten over het ondernemersklimaat in Nederland. Je bent van harte uitgenodigd om aan een van de kennistafels aan te schuiven en te brainstormen over onderwerpen die voor jou als ondernemer van belang zijn.

Uitnodiging Amersfoort