Persberichten

Persbericht: Willy Swinkels gaat als ONL regiovoorzitter aan de slag in de regio Brabant.

Persbericht ONL voor Ondernemers

Den Haag, 20 januari 2016

Willy Swinkels gaat als ONL regiovoorzitter aan de slag in de regio Brabant.
Op 1 januari 2016 is Willy Swinkels officieel van start gegaan als voorzitter van ONL voor Ondernemers in de regio Brabant. Willy Swinkels zal zijn jarenlange ondernemers en bestuurlijke ervaring inzetten om ondernemers in de regio te verbinden en een stem te geven in de lokale en regionale politiek. Hierbij is Willy Swinkels het eerste aanspreekpunt voor zowel ondernemers als politici. Als regiovoorzitter zal hij zijn steentje bijdragen aan het verbeteren van het ondernemersklimaat in de regio. Ondernemers bepalen de agenda bij ONL en de stem uit de regio wordt vertaald naar landelijk beleid. Er zullen de aankomende tijd bijeenkomsten georganiseerd worden waar ondernemers hun plannen om de economie van de regio te versterken uit de doeken doen.

Hans Biesheuvel: “Het is fantastisch dat een toonaangevende ondernemer als Willy zich bereid heeft gevonden om zich in te zetten voor het ondernemingsklimaat in Brabant. Hij heeft een schat aan ervaring, in de eerste plaats als succesvol ondernemer, maar ook op het gebied van regeldruk, het maken van wetgeving, belangenbehartiging en openbaar bestuur. “

Swinkels staat aan het hoofd van Swinkels Glas. Dit familiebedrijf is actief sinds 1974 en uitgegroeid tot een modern en toonaangevend glasbedrijf. Swinkels glas staat voor een gedegen serviceverlening en deskundig advies bij alle glastoepassingen en beglazing. De jarenlange ervaring van Willy Swinkels in sector die sterk te maken heeft met regels maakt Willy de perfecte man om het ondernemersklimaat in Brabant te verdedigen.

ONL voor Ondernemers is een organisatie voor en door ondernemers. De stichting behartigt de belangen van ondernemers op alle politieke niveaus en heeft het grootste netwerk voor en door ondernemers in Nederland. Het heeft reeds in heel het land netwerken opgericht van ondernemers die zich inzetten om het ondernemersklimaat in hun regio te verbeteren. Zij dragen ideeën aan en steken hun handen uit de mouwen. Deze ONL regio’s zijn volwaardige partners voor de politiek en het lokale bestuur.