NieuwsPersberichten

Vrijdag in De OndernemersClub: Mirjam Mol, per 1 oktober directeur Pivot Park in Oss

Het ondernemersevenement op locatie heeft vrijdag een interessante gast: Mirjam Mol, nu nog bestuursvoorzitter van MSD in Oss, maar per 1 oktober directeur van Pivot Park. Pivot Park in Oss is een inspirerende campus voor open innovatie in de life sciences voor starters én bestaande ondernemingen. Vrijdag vindt het evenement plaats in De Gruyterfabriek in Den Bosch. Zondag is het televisieprogramma te zien bij RTL7 om 9.30 uur.

De Ondernemersclub wordt gemaakt voor en door ondernemers, gericht op groei en innovatie, elke week vanuit een andere locatie in het land. Voor ondernemers een absolute must om bij te zijn, om je te laten inspireren door topondernemers en te spreken met onze partners van TNO, NPEX, Economische Zaken, EY en de Kamer van Koophandel. Hans Biesheuvel: ‘De OndernemersClub wil het gaspedaal van Nederland in trappen.’ Deze week is het thema: maakindustrie, de creatieve sector en het Europees denken.
Overige gasten: Erik Ham (TNO), Willo Eurlings (KvK), Bert Pauli, gedeputeerde Noord-Brabant, Patrick Gabriels, EY en Joost van der Does de Willebois (NPEX)

Locatie: De Gruyterfabriek – Brasserie, Veemarktkade 8, ingang F
Vrijdag 26 september, vanaf 12.45
Zondag zendt RTL7 De OndernemersClub uit, om 09.30

De presentatoren
Hans Biesheuvel is ondernemer in hart en nieren. In 2013 richtte hij ONL voor Ondernemers op, dé stem van ondernemend Nederland. www.onl.nl. Annette Wassenaar had tien jaar lang in Moskou een eigen mediabedrijf. Terug in Nederland richtte ze Yellow Walnut op, een bedrijf dat ondernemers helpt groeien door te verbinden en ondersteunende diensten toegankelijker te maken. www.yellowwalnut.nl

Voor meer informatie en interviews kunt u contact opnemen met Marcel Duyvestijn, 06-52058015. Marceld@kpnplanet.nl

Kijk ook op www.deondernemersclub.com
Twitter: @ondernemerclub
Facebook: https://www.facebook.com/DeOndernemersClub