AgendaOpenbare bijeenkomsten

Webinar Internationaal Groeien door Monique Ansink

Webinar Internationaal Groeien door Monique Ansink
maandag 2 juni om 16.30 uur

Klik hier om je gratis aan te melden via de website van Yellow Walnut

In samenwerking met Yellow Walnut bieden wij online inspiratiesessies aan. In deze sessies krijg je een uur lang advies van een topondernemer en kan je vragen stellen. De webinars zijn speciaal voor groeiondernemers. Inschrijving is gratis.

Waarom meedoen?
Tijdens dit webinar leer je hoe je jouw bedrijf internationaal kunt ontwikkelen en laten groeien. Met haar onderneming Excellent Products is Monique Ansink actief in Europa, Australië en Azië. Tijdens dit webinar deelt Monique haar ervaringen over het neerzetten van een internationaal bedrijf, vertelt ze over de valkuilen van het internationaal ondernemen en geeft ze handvatten om met jouw bedrijf grote stappen te maken in het buitenland.

– Leer hoe je kunt groeien met jouw onderneming in het buitenland
– Ontvang tips over importeren, exporteren en het opstarten van een vestiging of onderneming in het buitenland
– Laat je inspireren voor het internationaal ondernemen door een ervaren ondernemer
– Ontvang antwoord op jouw vraag van Monique Ansink

Hoe deelnemen aan deze online live sessie
Deze online live sessie met Monique Ansink is speciaal voor ondernemers met een internationale groeiambitie en wordt mogelijk gemaakt door ONL voor ondernemers en Yellow Walnut. De sessie vindt plaats op maandag 2 juni van 16:30 – 17:30 uur. Wil jij hier bij aanwezig zijn? Meld je dan nu aan via de website van Yellow Walnut.

Er is plek voor maximaal 100 deelnemers en de inschrijvingen voor deze sessie gaan hard. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van jouw deelname. Enkele dagen voor de live sessie ontvang je een link om deze online bij te wonen. Wil jij dat Monique Ansink jouw vraag tijdens de live sessie behandelt? Stuur deze dan tijdig in per e-mail.